AuraKliniken - Fillers & Fransförlängning i Falkenberg

För en vackrare framtid

Varmt välkommen!

Fillers, Botox, Fransförlängning och mycket mer

Välkommen till AuraKliniken, för en vackrare framtid. Jag tror på skönhet inifrån och ut. Skönhet finns hos oss alla, jag vill bra hjälpa dig att lyfta fram den.

Min ambition är att ha högkvalitativa produkter och tjänster som ingen annan kan erbjuda, jag jobbar hellre med kvalitet än kvantitet. Produkter och tjänster skall inte endast se fint ut på utan, lika viktigt är det att ta hand om det som döljer sig under och därför erbjuder jag även utbildningar där mycket fokus ligger på hur viktigt det är att ta vara på kunden och att använda högkvalitativa produkter som är minimalt skadliga för både behandlare samt kunderna.

Det som gör AuraKliniken unik är att jag engagerar mig i det jag gör för att jag brinner för skönhet, men inte till vilket pris som helst .

Min klinik ligger i Falkenberg, men jag söker även kunder som befinner sig i närliggande områden. Några av behandlingarna som jag utför är fillers, botox och fransförlängning.

Utöver fillers, fransförlängning och botox kan jag även erbjuda behandlingar som exempelvis microblading och plasma pen. Skulle det förekomma frågor om mina behandlingar, utbildningar eller något annat är du varmt välkommen att kontakta mig via telefon eller mejl. Jag vill att du ska lämna kliniken med ett leende på läpparna, och jag gör allt för att just du ska bli nöjd.

Jag erbjuder även massagebehandlingar och yogalektioner!

Vart finns jag?

Min klinik hittar ni på Storgatan 41 i Falkenberg. Jag vänder mig först och främst till dig som befinner dig i eller i närheten av Falkenberg, men självklart välkomnar jag även er från övriga Sverige med öppna armar.

Allt för kunden

För att du som kund ska få ut det mesta möjliga så jag alltid uppdaterad på nya behandlingar, och i dagsläget kan jag erbjuda dig ungefär 10 olika sorters behandlingar inom skönhet. Så det finns något för alla.

Om oss

Jag som arbetar på AuraKliniken heter Hanan och har en stor passion för skönhet. Jag utvecklas hela tiden och i dagsläget har jag många nöjda, återkommande kunder som jag är mycket glada över att ha. Jag släpper er inte förrän ni är nöjda med behandlingen.

Vill ni veta mer?