Tjänster

Vi hjälper dig med skönhet

Plasma pen, microblading & fillers 

Hos oss på TullbroKliniken kan du få hjälp med många olika behandlingar inom skönhet. Exempel på områden som vi kan hjälpa dig med är plasma pen, microblading, botox och fillers, men även fransförlängning, mer om det kan ni läsa om HÄR. Vi söker kunder i hela Sverige, men vår klinik ligger i Falkenberg på Västkusten.

Vi utför inte bara behandlingar, utan vi utbildar även dig som är intresserad av skönhet och vi ser till att du får all den kunskap och erfarenhet som du behöver.

Är du intresserad av att utbilda dig hos oss eller om du vill ha en behandling är du alltid varmt välkommen att höra av dig till oss på antingen telefon eller mejl. Mer om hur du kontaktar oss kan du läsa HÄR. Vill du även läsa mer om oss som företag eller vilken behandling som passar dig bäst kan du alltid klicka dig in på vår hemsida där det finns mer ingående information.

Vårt mål är att alltid vara uppdaterade på de senaste teknikerna, men även att det är till oss du i första hand vill vända dig till om du söker en utbildning eller behandling inom skönhet i Falkenberg med omnejd.

Vill ni veta mer?